monitorulcj.ro Menu

Un doctorand la Academia Serviciului Român de Informaţii îi ia apărarea lui Ioan Aurel Pop, în scandalul legat de plagiatul lui Ponta

Un doctorand la Academia Serviciului Român de Informații a postat pe blogul său personal un articol în care susţine că a Gabriel Liiceanu “nu a făcut decât să indice viitoarea victimă a lobby-ului negativ soroşist (n.red.: Ioan Aurel Pop)”, în scandalul plagiatului lui Victor Ponta, şi că ar urma ca “trompetele mai mici să-i facă treaba cea murdară”.

Victor Ponta contestă decizia Consiliului de Atestare

Fostul premier Victor Ponta a contestat, la sfârşitul săptămânii trecute, decizia Consiliul Naţional de Atestare care a recomandat retragerea titlului de doctor. Urmeaza ca o comisie sa preia contestaţia, să o analizeze și în cel mult 10 zile să decidă dacă o aprobă sau nu. Există posibilitatea să se decidă și reanalizarea cazului, ceea ce ar dura încă 45 de zile.

Comisia Tehnică din CNATDCU: „Victor Ponta a plagiat”

Fostul premier Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţionale de Atestare a Diplomelor (CNATDCU), urmând ca raportul final să fie supus votului în Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educaţiei pentru agenția Mediafax.

ICCJ discută luni plagiatul lui Ponta

Acuzațiile de plagiat aduse lui Victor Ponta de Universitatea București și confirmate de experți internaționali vor fi analizate luni de judecători de la Înaltă Curte de Casație și Justiție.

Preşedintele Budestag-ului, acuzat că a plagiat teza de doctorat

Preşedintele Bundestag-ului (camera inferioară a parlamentului) german, Norbert Lammert, a fost acuzat pe Internet de plagiat cu privire la o parte din teza sa de doctorat, relatează marţi EFE, care aminteşte că acest tip de acuzaţie a condus în Germania în această legislatură la demisia a doi miniştri din guvernul cancelarului Angela Merkel.