monitorulcj.ro Menu

Tenis: Nume mari ale tenisului mondial vor fi la Cluj-Napoca

Nume mari ale tenisului mondial, precum fostul jucător croat Goran Ivanisevic, gemenii americani Bob şi Mike Bryan, dar şi jucători care au influenţat tenisul românesc în ultimii ani, Andrei Pavel, Florin Mergea şi Adrian Ungur, au confirmat participarea la demonstrativul de tenis din cadrul evenimentului Sports Festival, care va avea loc în luna iunie la Cluj-Napoca.

OFICIAL! Halep vine la Cluj

Simona Halep a anunțat că va evolua în partida dintre România și Elveția, programată pe data de 21-22 aprilie, la Cluj-Napoca.

OPINIE Cu Halep, la psihiatru?

La câteva ore bune de la dezamăgirea, umilința și furia finalei de la Cincinnati, pierdută de Simona Halep, am ajuns, cu greu, la următorul (auto)consens: doar cei care înțeleg victoriile Simonei, pot explica înfrângerile ei, decisive, repetate și rușinoase. E imposibil să nu fie o explicație general-convingătoare, e imposibil ca între cele două „fenomene” să nu există nicio legătură!

DECIZIE ȘOC! Ilie Năstase, interzis la Wimbledon

Situație șocantă pentru românul Ilie Năstase, oamenii de pază de la All England Club au primit fotografii cu chipul lui Năstase pentru a interzice cu orice preț intrarea acestuia la competiție.