monitorulcj.ro Menu

Alegeri prezidenţiale. Peripeţiile dintr-o secţie de votare din Bistriţa-Năsăud

O secţie de votare din Bistriţa-Năsăud a rămas fără curent electric, cu aproximativ trei ore înainte de începerea scrutinului, după ce o maşină a intrat într-un stâlp de electricitate şi l-a rupt, iar angajaţii primăriei au adus un generator, astfel că secţia de votare a fost deschisă la ora 7.00.

Sute de gherleni au rămas în beznă din cauza unui șofer care a adormit la volan

Un şofer de 45 de ani din Baia Mare, care se deplasa joi seara pe direcţia Dej – Cluj Napoca, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a izbit de un stâlp din beton aflat pe partea dreaptă a drumului. Deşi stâlpul este extrem de gros, impactul puternic a reuşit să îl mişte din loc, astfel încât, firele electrice s-au rupt, şi locuitorii din zonă au rămas fără electricitate.

O şoferiţă a lăsat un sat întreg în BEZNĂ!

Un accident de circulaţie s-a produs duminică seara în jurul orei 18.15 în localitatea Nima. O femeie aflată la volanul unui autovehicul marca Fiat, care circulă dinspre Dej spre Gherla, în condiţii de carosabil acoperit, nu a adaptat viteza la drumul cu zăpadă şi a derapat, a părăsit şoseaua, lovind un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, pe care l-a rupt.