monitorulcj.ro Menu

Doar 3 din 10 companii din România folosesc social media pentru vânzări

Peste 60% din companiile din România susţin că social media reprezintă un canal eficient de creare a oportunităţilor de vânzare, dar numai 3 din 10 folosesc social media pentru vânzări, cele mai folosite platforme fiind Facebook şi LinkedIn, potrivit unui studiu.

INTERVIU „Nu poţi să fii muzician şi să refuzi Queen” FOTO

Descoperiţi de ce sunt pregătiţi artiştii de la Filarmonică să iasă din sala de concerte, ce altfel de muzică ascultă un artist pentru care sunetele se "aud" în primul rând pe portativ şi cum poate modela arta viaţa unui tânăr, într-un interviu acordat de Gabriel Bebeşelea pentru Monitorul de Cluj.

“Micul dictator” Victor Ponta şi marile războaie ale Facebook. Precedentul de la Cluj: cum a blocat Ponta opinia unei studente de la UBB

Un editor al paginii de Facebook ce aparține site-ului de știri Hotnews.ro a distribuit un articol despre fostul premier Victor Ponta cu un comentariu acid: ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”. Fostul premier a reacţionat precizând că “nu răspunde atacurilor făcute de jurnalişti”. Nu la fel s-a întâmplat când fostul premier a fost criticat de o studentă de la Facultatea de Jurnalism din Cluj.

Cu Bucureștiul la picioare, s-a întors la Cluj pentru oameni

Andrei-Jan Petcu (25 de ani) este un tânăr care, deși a avut posibilitatea să lucreze în București pe bani mulţi, a ales să se întoarcă în Cluj-Napoca pentru a oferi studenților posibilitățile de care a avut și el parte.