monitorulcj.ro Menu

Medicii clujeni au confirmat: ELEVĂ LĂSATĂ GRAVIDĂ de un profesor de RELIGIE

O minoră de la o casă de tip familial din Alba a rămas însărcinată cu un profesor de religie, cei doi, deveniţi între timp părinţi, având miercuri programare la Starea Civilă din cadrul Primăriei Sebeş pentru recunoaşterea paternităţii copilului, acum în vârstă de 1 an, şi emiterea unui nou certificat de naştere pentru acesta.

Ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României. Ce trebuie să știi despre această zi

Credincioşii îl prăznuiesc luni pe Sfântul Apostol Andrei, creştinătorul neamului românesc, numit şi „Cel dintâi chemat” întrucât a răspuns primul chemării lui Hristos la apostolat, ziua fiind totodată cunoscută pentru obiceiul de a pune grâu la încolţit pentru testarea belşugului din anul următor.

Despre oameni care mor. Despre oameni care luptă pentru viață - FOTO

Laura. O femeie puternică. Ridurile din colțurile ochilor desenează imaginar drumul vieții ei, care, se pare, nu a fost întins, ci dominat de curbe care i-au pus la încercare răbdarea, credința, nădejdea, fericirea. Are doi copii, locuiește în județul Cluj și se declară împlinită. Totuși, împlinirea ei vine după ani în care balanța s-a clătinat adesea între oameni și locuri, circumstanțe și decizii irevocabile.