monitorulcj.ro Menu

Politicienii în vremea epidemiei: SPITALE SPECIALE, milioane pentru partide, tratament de VIP! Sunt mai oameni decât românii obișnuiți?

În plină pandemie de coronavirus, cu zeci de mii de români infectați și deja sute de morți, politicienii ne demonstrează că sunt mai presus de oamenii de rând. În vreme ce românii obișnuiți își pierd locurile de muncă, pentru „VIP-urile societății” se pregătesc spitale speciale, iar partidele primesc milioane de lei de la buget.

Cine este clujeanul care a descoperit primul că România a intrat în recesiune

Andrei Rădulescu, analist senior la Banca Transilvania, a fost primul economist care a descoperit scăderea economică din T1, care nu a fost anunţată oficial de Institutul Naţional de Statistică şi a indicat faptul că din punct de vedere tehnic, România a intrat în recesiune, având două trimestre consecutive -T2 şi T1- de scădere economică.

Economia României a reintrat în recesiune

Eurostat a comunicat estimările preliminare privind dinamica PIB-ului în Zona Euro și Uniunea Europeana în trimestrul II, informează HotNews.ro. Datele oficiului european de statistică arată că PIB-ul Romaniei s-a contractat pentru al doilea trimestru consecutiv (dinamica trimestru la trimestru), cu 1% în trimestrul II.