monitorulcj.ro Menu

Dopaj: Lucian Bute, depistat pozitiv. Reacţia pugilistului

Lovitură grea pentru Lucian Bute, după ce Comisia de Box şi Lupte din DC a notificat WBC că pugilistul român a fost depistat pozitiv pentru "Ostarine", substanţă interzisă, se arată într-un comunicat al forului mondial.

Cum justifică Auchan Cluj PEPENII UNGUREȘTI vânduţi drept „PRODUS ROMÂNESC”

O angajată Auchan Cluj muta joi, 20 august, pepeni dintr-un recipient de carton pe care se preciza că produsele sunt din Ungaria într-un recipient pe care scria că produsele sunt românești. Auchan Cluj îşi cere scuze pentru dificultatea de comunicare din weekend şi insistă că a fost o situaţie cu totul întâmplătoare, bazată pe o eroare umană.

Primarul Turzii despre posibilul depozit de deșeuri de la Turda: „La noi încă nu s-a prezentat nimeni cu nici o documentaţie, nu a depus nimeni nici o solicitare şi nici nu am luat în discuţie sau să dăm vreo aprobare în acest sens”

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat, joi, că deşeurile menajere din judeţ vor putea fi depozitate în perioada următoare, pe o rampă temporară amenajată pe o suprafaţă de 8.700 de mp lângă municipiul Turda unde acestea vor putea fi stocate pe o perioadă de cel puţin un an, până la finalizarea Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID). O firmă de salubrizare din Bucureşti a achiziţionat 30 de hectare în extravilanul municipiului Turda pentru viitoarea rampă, iar în cazul în care CMID nu se va finaliza într-un an de zile, aceasta va fi extinsă. Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, spune că nu a auzit de construirea unei rampe temporare la el în oraş, că nu a văzut nicio documentaţie şi spune că până la emiterea unui aviz de construcţie trebuie să se gândească cum va afecta comunitatea.