monitorulcj.ro Menu

Conducerea Cluj Arena: Consiliul Judeţean să ne returneze banii pe care noi i-am dat în 2014. Răspunsul lui Seplecan

Conducerea Cluj Arena atacă Consiliul Judeţean în problema impozitului pe clădire şi cere returnarea banilor pe care societatea i-a plătit forului judeţean. “Cerem Consiliului Judeţean să ne returneze banii pe care noi i-am dat în 2014. Consiliul Judeţean a primit o plată nedatorată din partea noastră. Pe noi ne interesează să deblocăm banii. Stadionul nu poate să se întreţină singur", a declarat Radu Sporiş, preşedintele Consiliului de Administraţie al Cluj Arena.

Seplecan îşi pregăteşte revenirea la şefia CJ Cluj şi cere demisia directorilor regiilor din subordine. UPDATE Cine este primul director care şi-a anunţat demisia?

Consilierul judeţean Mihai Seplecan îşi pregăteşte revenirea în aceste zile la şefia Consiliului Judeţean Cluj şi este hotărât să ceară demisia mai multor directori din cadrul regiilor autonome aflate în subordinea CJ Cluj. “Sunt cu ochii pe ei, ştiu care sunt, vreau să aibă bunul simţ să-şi dea demisia”, a declarat Seplecan.

O firmă din Cluj este acuzată că a înşelat o agenţie de publicitate din Italia la meciul dintre Pandurii şi Fiorentina

O firmă din Cluj este acuzată de o agenţie de publicitate din Italia că a încasat mii de euro pentru difuzarea a şase spoturi publicitare în timpul meciului dintre Pandurii Târgu –Jiu şi Fiorentina, spoturi care nu au mai fost difuzate. În replică, firma din Cluj se apără şi spune că un singur spot din cele şase nu a fost difuzat din cauza unor probleme tehnice.