monitorulcj.ro Menu

Continuarea războiului Tișe-Tămaș. Episodul „ieşi afară, nesimţitule” s-a lăsat cu sancțiuni pentru directorul Protecției Copilului Cluj

În luna februarie, într-o ședință de Consiliu Județean, Alin Tișe și directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, Daniel Tămaş, au fost la un pas să se ia la bătaie, nu înainte să țipe unul la altul și să facă crize de nervi. Consecința acelei scene: Tămaș s-a ales cu salariul diminuat.

Copiii din sistemul de protecţie specială, boboci pentru o zi la UBB

Vineri, 23 martie, începând cu ora 12.00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, elevii din casele şi unităţile de tip familial din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj vor participa la evenimentul „Boboc pentru o zi”.

De ce îşi duc părinţii din Cluj copiii la proteste: „O filă de istorie, o moștenire pentru cei mici”

Din ce în ce mai mulți părinți își duc copiii cu ei la proteste, în ciuda frigului și a celor câțiva kilometri pe care trebuie să îi parcurgă. În timpul protestelor de anul trecut s-au făcut numeroase sesizări la Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului, însă legea este ambiguă. Totuși, mamele și tații simt că scriu o parte importantă a istoriei și vor ca și copiii lor să facă parte din ea.