monitorulcj.ro Menu

Proiectul Guvernului pentru exploatarea de la Roşia Montană a fost RESPINS

Comisia parlamentară specială a respins, luni, cu 17 voturi "pentru" şi două abţineri, proiectul Guvernului pentru exploatarea minieră de la Roşia Montană. Membrii Comisiei s-au reunit, luni după-amiază, în şedinţă pentru a decide prin vot în legătură cu proiectul Guvernului.

Cum a evitat ambasadorul Martin Harris să se pronunţe în cazul exploatării de la Roşia Montană: Britanicii ştiu despre frumuseţea munţilor Apuseni

Ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, a evitat să îşi spună punctul de vedere în cazul exploatării miniere de la Roşia Montană, precizând că România are un potenţial foarte mare în turism. Acesta a mai precizat că a vizitat Munţii Apuseni şi că şi-a îndemnat şi prietenii să viziteze România, declarând totodată că se aşteaptă ca din ce în ce mai mulţi turişti englezi să vină în ţara noastră.

Traian Băsescu: Pentru Emil Boc a fost o uşurare că a plecat de la Palatul Victoria fără să spună un "Da" hotărât pentru proiectul Roşia Montană

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat în noul sezon al emisiunii "După 20 de ani", de la PRO TV că, în opinia sa, protestul de la Roşia Montană este unul "fabricat", în timp ce cel organizat în Piaţa Universităţii din Bucureşti este "curat". Mai mult, acesta a spus că nu ştie dacă lui Emil Boc i-a fost frică de daunele de imagine. “Pentru Emil Boc a fost o uşurare că a plecat de la Palatul Victoria fără să spună un "Da" hotărât pentru proiectul Roşia Montană”, a spus Băsescu.