monitorulcj.ro Menu

JOC PERVERS și PIERDERI de MILIOANE DE EURO. TIȘE vrea să REZILIEZE contractul cu UTI să-și ascundă propria vină. Adio parcare și hotel la aeroport?

Proiectul construirii unui parking suprateran în perimetrul Aeroportului Cluj și a unui hotel a fost abandonat 7 ani de zile. Inclusiv Curtea de Conturi a imputat Consiliului Judeţean (CJ) Cluj pierderi de 2,04 milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.

Desfiinţarea RAADPP se amână cu o lună

După o ceartă de două ore, consilierii judeţeni au decis amânarea proiectului de hotărâre care privea desfiinţarea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Cluj (RAADPP) şi înfiinţarea unei comisii care să identifice alte variante pentru această regie şi pentru angajaţii ei. Consilierii judeţeni au cerut mai multe informaţii înainte de a decide soarta celor 117 persoane angajate.

Imnul, mai lung decât şedinţa

Consilierii judeţeni s-au strâns astăzi şi, sub pretextul unei şedinţe extraordinare, au băut şampanie (în privat) şi şi-au urat sărbători fericite.

ABSURD! Diplome publice pentru "cetăţeni privaţi"! Membri ai "familiei regale", premiaţi de Consiliul Judeţean în cadrul unui eveniment privat

Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor primi sâmbătă titlul de cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj. Care sunt faptele pentru care primesc acest titlu şi ce au făcut pentru judeţul Cluj? Având în vedere că este un eveniment susţinut din fonduri private, ne întrebăm ce a fost înainte: diploma de cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj sau evenimentul? Este o mişcare electorală a conducerii Consiliului Judeţean Cluj, având în vedere că este singura propunere făcută de Vakar Istvan de când e preşedintele instituţiei?

Mariana Raţiu, adevăratul şef al CJ Cluj. Uioreanu nu ieşea din vorba ei!

La primul termen de judecată în dosarul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, este acuzat de luare de mită, singurul care a vorbit în faţa judecătorilor a fost Gabriel Davidescu, director dezvoltare în cadrul Uti Grup, care a susţinut că nu a dat mită fostului preşedinte al CJ. De asemenea, el a făcut nişte declaraţii surprinzătoare în ceea ce o priveşte pe Mariana Raţiu.