monitorulcj.ro Menu

După ploile din ultima vreme, clujenii vor explicații

Câțiva clujeni sunt indignați de felul în care municipalitatea gestionează problema inundațiilor din Cluj, cauzate de fenomenele meteo extreme din ultima perioadă. Efectele ar fi fost mult diminuate dacă rețeaua de canalizare ar fi fost întreținută periodic, spune un clujean, care se semnează Dragoș, pe un site de reclamații adresate municipalității.

Se conturează alianța PNL-UDMR la Cluj

UDMR a decis la sfârșitul săptămânii trecute să lase libertatea organizațiilor județene în ce privește colaborarea cu partidele politice în forurile administrative. Președintele UDMR Cluj Csoma Botond spune că UDMR Cluj se va întâlni cu liberalii în cursul zilei de vineri pentru a discuta pe marginea unei eventuale colaborări. Uniunea nu a stabilit însă când se va întâlni cu social democrații pentru discuții.

(PE) Inedit: Liviu Alexa, un candidat și pentru animăluțe

Candidatul la Primăria Cluj-Napoca Liviu Alexa este un mare iubitor de animale și s-a remarcat de foarte multe ori prin implicarea în diverse campanii de salvare a acestora. Alexa are câteva idei cu care vrea să schimbe mentalitatea clujenilor în ce privește respectul pentru animale.

70.000 de spectatori în fiecare zi, la Zilele Clujului - VIDEO

Zilele Clujului a antrenat peste 50 de parteneri din rândul asociațiilor, organizațiilor sau instituțiilor clujene și a oferit zilnic celor peste 70.000 de spectatori evenimente și activități diverse. Festivalul s-a desfășurat în perioada 19-22 mai în peste 25 de locații și a cuprins peste 100 de evenimente.

Cinci sensuri giratorii noi în Cluj-Napoca

Comisia Municipală de Sistematizare a Circulaţiei din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a aprobat o serie de măsuri în ceea ce priveşte desfăşurarea traficului în oraş. Printre acestea a fost și realizarea unor noi sensuri giratorii, pentru început cu caracter experimental.