monitorulcj.ro Menu

Victorie pentru mămicile din Cluj. Se schimbă admiterea la creșe. Părinții din Florești, șanse scăzute să își aducă copiii la creșele din oraș

Înscrierea la creşă a devenit loteria la care joacă mii de părinţi, an de an. În Cluj-Napoca sunt 15 creşe de stat în subordinea Consiliului local, însă numărul de locuri e total insuficient față de cereri. Nemulțumite de faptul că părinți din Florești sau Apahida își fac flotant pe Cluj ocupând astfel locurile în creșe, mămicile i-au cer primarului Emil Boc schimbarea criteriilor de admitere în aceste instituții.

Alin Tișe și o firmă apropiată lui Ioan Rus construiesc blocuri într-o zonă de case. Vecinii, oripilați de proiect: “Bătaie de joc”

Aplică Primăria Cluj-Napoca dublu standard dezvoltatorilor imobiliari? După ce a sistat eliberarea autorizațiilor de construire din cauza traficului foarte mare, municipalitatea dă undă verde construirii unor blocuri în Bună Ziua, într-o zonă de case. Beneficiarii proiectului sunt Alin Tișe, finul lui Emil Boc, omul de afaceri Sorin Dan și o firmă apropiată lui Ioan Rus, fost ministru PSD al Transporturilor.