monitorulcj.ro Menu

UPDATE: Fostul primar Sorin Apostu rămâne în închisoare

Tribunalul Bistriţa-Năsăud a judecat miercuri, 27 ianuarie, contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia din 30 decembrie 2015 a Judecătoriei Bistriţa, care a admis propunerea de liberare condiţionată a fostului primar clujean Sorin Apostu, luată de comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Bistriţa.

Seplecan candidează la Primăria Cluj-Napoca

Mihai Seplecan candidează la Primăria Cluj-Napoca, pe listele unui partid politic. Anunţul a fost făcut la un post de radio local. Seplecan nu a putut fi contactat de reporterii Monitorul de Cluj, el aflându-se în aceste zile la Ierusalim.

Emil Boc l-a „înţepat" pe Gheorghe Funar: „Clujul nu mai poate fi comparat cu modul în care arăta în urmă cu 11 ani” – GALERIE FOTO

În memoria poetului maghiar revoluţionar Petofi Sandor, etnicii maghiari au depus coroane de flori la clădirea fostului hotel Biasini de pe strada Avram Iancu. Reprezentanţii autorităţilor locale clujene, printre care prefectul Gheorghe Vuşcan, primarul Emil Boc sau vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vakar Istvan, au fost prezenţi şi ei la eveniment şi au susţinut discursuri.