monitorulcj.ro Menu

Emil Boc, în vizită la persoanele fără adăpost găzduite în centrele Primăriei

Primarul Emil Boc a vizitat persoanele fără adăpost găzduite în centrele Primăriei. “Având în vedere gerul de afară şi temperaturile scăzute, am verificat şi dispus toate măsurile necesare ca toţi oamenii care nu au adăpost să aibă asigurate condiţiile elementare de locuire, hrana şi igienă la Centrele Primăriei”, a transmis primarul.

Serviciul de Asistență Socială Turda în alertă în perioada iernii!

La sfârșitul lunii noiembrie a avut loc la primăria Turda întâlnirea factorilor de decizie cu reprezentanții Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Cu această ocazie s-a luat în discuție și problema spațiilor de cazare și a hranei destinate persoanelor fără adăpost sau suprinse în trafic, afectate de fenomene meteorologice desosebite.

Daily Mail: 10% dintre persoanele fără adăpost din Londra sunt români şi bulgari

Aproximativ zece la sută dintre persoanele fără adăpost de pe străzile Londrei sunt imigranţi români şi bulgari, conform unor statistici ale unei organizaţii guvernamentale prezentate de publicaţia Daily Mail pe fondul polemicilor privind eliminarea restricţiilor pentru români şi bulgari din 2014.

Zeci de amenzi, pentru nereguli în locurile de joacă pentru copii

În urma unor controale în parcurile de joacă pentu copii, poliţia locală a aplicat 79 de amenzi în valoare de peste 6500 lei. Sancţunile au fost date în perioada iulie – august 2013 pentru nerespectarea locurilor de plimbat câinii cu stăpân şi consum de alcool pe domeniul public.