monitorulcj.ro Menu

O femeie de 63 de ani a ajuns la închisoare. Ce a făcut

La data de 11 septembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Turda au depistat şi reţinut o femeie de 63 de ani, din municipiul Turda, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda, au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 3 ani şi 8 luni.

Primarul “penal” din Baia-Mare, Cătălin Cherecheș, suspendat din funcție

La câteva ore după depunerea jurământului, primarul "penal" Cătălin Cherecheș a fost suspendat din funcție. Prefectul judeţului Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, a emis ieri ordinul de suspendare din funcţie a primarului Cătălin Cherecheş, ca urmare a menţinerii măsurii arestării preventive.

Primarul din Baia-Mare depune jurământul în penitenciarul Gherla

După validarea mandatului primarului Cătălin Cherecheș de către un judecător în termenul legal de 20 de zile, depinde de administrația penitenciarului în care acesta se află în arest preventiv dacă îi va permite să depună jurământul, iar apoi acesta poate fi din nou suspendat din funcție.

Emil Boc o ajută pe Monica Iacob Ridzi cu chestiuni familiale şi umane

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a ajuns marţi seara la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferată, la cerere, din motive medicale. Drumul a durat 24 de ore. Ce spune fostul premier Emil Boc despre situaţia lui Ridzi şi despre drumul de 24 de ore.