monitorulcj.ro Menu

IPS Andrei le-a transmis politicienilor să renunţe la “polemicile sterpe de la televizor” şi să respecte cele zece porunci

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, a făcut un apel către enoriași, vineri, de Sărbătoarea Sfintei Maria, să asculte poruncile lăsate de Iisus Hristos, avertizând că oamenii le încalcă foarte des, ceea ce face din respectarea acestora o mare provocare. Acesta a mai spus că dacă politicienii vor respecta, la rândul lor, cele zece porunci şi poporul o va duce mai bine.

Pelerinaj la Nicula de Sf. Maria pentru 150 de pensionari clujeni

Joi, 15 august, ora 7.00 de pe platoul Salii Sporturilor va avea loc plecarea microbuzelor puse la dispoziţia pensionarilor clujeni, care activează în centrele de zi ale Primăriei şi în Cluburile de Pensionari - catre mănăstirea Nicula, cu ocazia Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Greco-catolicii pornesc în pelerinaj la Nicula

Mâine, de la ora 16.00, PS Florentin Crihălmeanu, episcop de Cluj-Gherla, va conduce procesiunea, pe jos, de la capela greco-catolică din Gherla până la biserica parohială din Nicula.

Mai multe trenuri pentru credincioşii care merg la Mănăstirea Nicula

CFR Călători informează că în data de 15 august pentru preluarea fluxului de pasageri estimat cu ocazia Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului - Sfânta Maria Mare vor circula suplimentar următoarele trenuri spre/dinspre centrul de pelerinaj din Ardeal - Mănăstirea Nicula.