monitorulcj.ro Menu

Boc, în inspecție la Parkingul de pe Primăverii 8

Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea au inspectat lucrările care se derulează în prezent la parkingul de pe strada Primăverii nr. 8. Viitorul parking va avea 266 de locuri de parcare.

Nu-i doare gura să promită. Parking în Mănăștur de 6,5 mil. euro cu locuri pentru autoturisme de lux și mașini electrice

Un nou parking urmează a fi construit în Mănăștur, cel mai mare cartier al Clujului, pe strada Primăverii cu o capacitate de peste 260 de locuri. Potrivit municipalității, parkingul este prevăzut inclusiv cu locuri pentru mașinile de lux și cele electrice. Vestea proastă este că obiectivul nu se va construi în viitorul apropiat din lipsa finanțării.

Cu ghinion? Primăria Cluj se laudă că are 13 parkinguri în construcţie. Majoritatea sunt pe hârtie. Viceprimar: S-au adus toate mizeriile de maşini din străinătate

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, spune că în acest moment, municipalitatea a demarat construcţia a nu mai puţin de 13 parkinguri în cartiere şi în zona centrală. La finalul acestei luni, după patru ani de așteptare şi multe termene depăşite, primarul Emil Boc a anunțat că Parkingul Negoiu va fi inaugurat.