monitorulcj.ro Menu

VIDEO Scene de tot râsul, la ședința despre dezastrul de la Liceul „Mihai Eminescu”

Părinți nervoși, autorități scoase „la tablă”, vorbe aruncate în vânt și momente penibile, însă fără un rezultat concret. Cam la asta se poate rezuma întâlnirea autorităților cu părinții și profesorii de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” care a avut loc tocmai pentru a fi găsită o soluție pentru lucrările care nu au fost finalizate la timp.

Elevii şi părinţii de la Liceul Eminescu, nemulţumiţi de condiţiile de la Colegiul „Anghel Saligny” – GALERIE FOTO

Începutul anului şcolar a adus pe feţele elevilor clujeni atât bucuria revederii cu colegii, cât şi nemulţumirea privind condiţiile în care vor studia. Părinţii şi cei peste 800 de elevi transferaţi de la Liceul „Mihai Eminescu”, din cauza stării de degradare a clădirii în care învăţau, la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” au strâmbat din nas când au văzut unde îşi vor desfăşura cursurile în următoarea perioadă. Ei sunt nemulţumiţi de sălile mici şi de coridoarele înguste pe care le are clădirea.

Cât a plătit Primăria pentru demolarea Liceului Eminescu?

Funcționarii competenţi ai Primăriei nu au fost în stare să gestioneze renovarea unei şcoli şi au lăsat pe drumuri 800 de elevi. Contractul, plătit din fonduri europene, este ținut „la sertar” de managerul Ovidiu Cîmpean. Ale cui sunt firmele plătite să-şi bată joc de copiii clujenilor?

Cine minte în scandalul închiderii Liceului Mihai Eminescu?

Închiderea Liceului Mihai Eminescu din Cluj-Napoca scote la iveală punctele de vedere contradictorii ale celor implicaţi în proiectul de modernizare a unităţii de învăţământ. Directoarea licelui susţine că nu a fost lăsată de reprezentantul Primăriei Cluj-Napoca să discute cu firmele constructoare, iar reprezentantul Primăriei neagă cu vehemenţă acest lucru. Cine minte?