monitorulcj.ro Menu

Tandem puccinian de excepție. “Il Tabbaro” şi „Gianni Schicchi” revin pe scena operei din Cluj

Opera Națională Română din Cluj-Napoca invită clujenii miercuri, 14 octombrie, ora 18.30, la un dublu spectacol puccinian de colecție, ”Il Tabarro” și ”Gianni Schicchi”, două dintre operele trilogiei ”Il Trittico”, de Giacomo Puccini. Inconfundabilul ”Triptic” revine pe scenă, trecând de la note grave și emoționante la un umor savuros, într-un spectacol plin de vivacitate și melodicitate.

Angajaţii Operei Naţionale din Cluj, nemulţumiţi că lucrează de 1 Decembrie. Conducerea Operei: Vor să saboteze cel mai bun spectacol al anului

Mai mulţi angajaţi ai Operei Naţionale Române Cluj-Napoca s-au arătat nemulţumiţi de faptul că au fost obligaţi să lucreze în data de 30 noiembrie şi 1 Decembrie, „zile libere prin lege”, după cum declară aceştia. Într-un comunicat de presă semnat “angajaţi Operă Cluj” aceştia precizează că, printr-o decizie abuzivă a conducerii, au fost chemaţi la repetiţii, înălcându-se astfel prevederile Codului Muncii. Conducerea Operei arată că instituţia are un regim special.