monitorulcj.ro Menu

”Rapsodia Copiilor” - primul concert din lume pentru copii, orchestră și tuburi de percuție la Zilele Clujului

Primăria municipiului Cluj-Napoca, alături de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, profesorul de muzică Anamaria Eli și ansamblul Young Famous Orchestra, condus de dirijorul Vladimir Agachi vă invită vineri, 18 mai, de la ora 18.00, în Piața Unirii, la ”Rapsodia copiilor” - primul concert organizat în lume pentru copii, orchestră și tuburi de percuție.

Primii artişti anunţaţi la Untold 2018

Kygo, Diplo, Oliver Heldens si Alesso sunt primii artişti anunţaţi la editia din acest an a festivalului de muzică Untold, artisti care vin pentru prima dată pe scena unui festival din România. Lor li se alătură The Prodigy, dar si Armin Van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki si altii.

Locatarii care nu dau muzica mai încet ar putea risca pedeapsa cu închisoarea

Vecinii gălăgioşi, care nu vor da muzica mai încet sau care nu vor înceta să-i deranjeze pe locatari, deşi au primit avertismente şi amenzi în acest sens din partea poliţiei, riscă pedeapsa cu închisoarea, potrivit propunerii legislative de joi a MAI de întărire a ordinii şi siguranţei.

Clujeanca Ilinca Băcilă, în finala Eurovision: “Visul meu e să ajung star internaţional”. Ascultă piesa care a reuşit performanţa de a obţine maximum de puncte - VIDEO

Clujeanca Ilinca Băcilă şi Alex Florea par a fi preferaţii românilor în acest an în cadrul Selecţiei Naţionale Eurovision România. Membrii juriului au decis în unanimitate că piesa care merită să primească 12 puncte este “Yodel It!”, Ilinca şi Alex Florea reuşind performanţa de a obţine maximum de puncte – 60.

Toto Cutugno: „Viața este un miracol”

Celebrul cantautor ce va concerta la Cluj-Napoca duminica aceasta a vorbit despre momentele de cumpănă din viaţa sa şi despre cum a realizat că „viaţa este un miracol”. De altfel, Toto Cutugno a vorbit și despre cartea pe care a intitulat-o “Pe aripile speranței”.

Muzica în autobuze: contre între călători, şoferi şi conducerea CTP

Dacă pe unii muzica din autobuzele publice îi încântă, pe alţii îi enervează. Unii şoferi din cadrul Companiei de Transport Public Cluj aleg să asculte, fără să le pese prea mult, muzica posturilor de radio sau diverse slujbe religioase înregistrate, forţându-i în acest fel şi pe călători să fie părtaşi la alegerea lor.