monitorulcj.ro Menu

Rapperul Snoop Dogg ar putea concerta la Bogata de Mureș anul viitor

Rapperul Snoop Dogg, care a postat în luna martie o fotografie pe Instagram și din greșeală a dat check-in în Bogata, județul Mureș, în timp ce se afla în turneu în Bogota, Columbia, ar putea concerta în comuna mureșeană în luna august 2017.

(P) Valea Izvoarelor, locul din mijlocul naturii în care bătrânețea e frumoasă

La 14 kilometri de Târgu Mureș, în localitatea Sânpaul, funcționează una dintre cele mai moderne și primitoare rezidențe pentru vârstnici din Transilvania, Valea Izvoarelor. Centrul a fost deschis în luna mai, a fost gândit și creat de o echipă de medici care au luat drept model cele mai noi tendințe în domeniu din nordul Europei.

Un poliţist din Mureş a oprit un şofer care depăşise viteza. Surpriza a venit abia când a completat procesul verbal: ce a scris la rubrica „judeţ”

Un român stabilit în Japonia a fost amendat, la începutul lunii iulie, pe un drum din judeţul Mureş. Poliţistul care l-a amendat pentru că a depăşit viteza legală cu 14 km/h nu s-a prea descurcat cu actele ardeleanului, având în vedere că acesta e cetăţean român rezident în Japonia, posesor al unui permis de conducere internaţional.