monitorulcj.ro Menu

MAI nu mai ține cont de înălțime la admiteri

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au anunțat că se vor schimba baremele de admitere atât la Academia de Poliție cât și la școlile de subofițeri.

Un fost procuror clujean preia atribuțiile lui Oprea în MAI

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, care au durat doar 10 minute, că formaţiunea sa va susţine orice variantă pe care o va alege preşedintele privind noul Guvern, fiind de acord şi cu alegerile anticipate. Totodată, Oprea a anunţat că părăseşte guvernul interimar şi a anunţat vineri, la Cotroceni, că şi-a delegat atribuţiile de ministru al internelor secretarului de stat Ilie Botoş.

UDMR îi consideră neinformaţi pe cei din Ministerul Afacerilor Interne

UDMR consideră că strategia MAI „este ofensatoare şi stigmatizantă la adresa comunităţii maghiare”, în condiţiile în care manifestările sale publice pentru autonomie, paşnice şi democratice, sunt considerate periculoase, de aceeaşi factură cu cele rasiste, xenofobe, extremiste şi intolerante.

Jandarm clujean, campion național la lupte

Locotenentul Sebastian Crisan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Cluj a participat, în perioada 09 – 11 aprilie la cea de a VII - a ediţie a Campionatului de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne unde s-a clasat pe locul 3 la categoria 75 kg.