monitorulcj.ro Menu

Meşteşugarii se încăpăţânează să nu lase tradiţia să moară

Meşteşugarii din zona Clujului sunt decişi să nu lase tradiţia să moară şi cu o ambiţie de fier învaţă cum să îşi vândă produsele. Într-o lume în care prea puţini tineri mai preţuiesc tradiţiile, o mână de oameni demonstrează că imposibilul devine posibil.

Târgul "Produs de Cluj" se află la Zalău în perioada 1-4 mai

Asociaţia „Produs de Cluj” va fi timp de patru zile, între 1 şi 4 mai 2014, oaspetele municipiului Zalău. Târgul din municipiul reşedinţă al judeţului Sălaj vine ca o urmare firească a succesului repurtat la ediţia din 2013.

"Produs de Cluj" începe sezonul 2014 la Turda

Asociaţia „Produs de Cluj”, organizaţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, demarează sezonul 2014 al târgurilor dedicate producătorilor şi meşteşugarilor clujeni. Prima manifestare de acest gen se va desfăşura între 25 şi 27 aprilie în Turda.

Meşterii populari transilvăneni s-au transformat în oameni de afaceri

166 de meşteşugari din judeţele Cluj şi Bistriţa au finalizat în luna iunie cursuri de competenţe antreprenoriale în „Atelierul de Meşteşuguri”. Între cei 166 de meşteşugari clujeni şi bistriţeni care şi-au desăvârşit luna trecută instruirea antreprenorială se numără artista populară Antal Agota, dublă câştigătoare a concursului de design vestimentar Design Terminal 2013 din Ungaria.