monitorulcj.ro Menu

VIDEO REVOLTĂTOR. Un bărbat LEȘINAT ÎN FAȚA UNUI SPITAL. Trei ambulanţe şi o maşină de poliţie STAU FĂRĂ SĂ MIȘTE UN DEGET!

Scenă revoltătoare în centrul Clujului: un bărbat a leşinat în faţa unui spital și a fost lăsat să zacă minute în şir pe trotuar, cu toate că în apropiere staționau două ambulanţe, iar o a treia a trecut fără măcar să oprească să întrebe dacă poate oferi ajutor. Mai mult, un echipaj de poliţie, aflat în trecere, priveşte fără să intervină.

Iritat de comportamentul unui poliţist local: Un test psihologic cred că nu ar strica

Un clujean a reclamat faptul că o maşină a Poliţiei Locale gonea “mai ceva ca la raliu” pe o stradă foarte aglomerată. Bărbatul spune că poliţiştii nu au ţinut cont de faptul că zona era plină de elevi care ieşeau de la şcoală. “Au început să pornească sirenele cu insistenţă, total fără motiv”, mai spune acesta.

Şoferul care a intrat cu maşina în maşina poliţiei este bariton la Opera Naţională Cluj

Şoferul de 39 de ani care a intrat cu maşina duminică la prânz într-o dubă a poliţiei aflată în misiune în Piaţa Avram Iancu este bariton la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca. Lucian Petrean s-a născut la Bistriţa dar îşi are domiciliul stabil la Cluj-Napoca. A absolvit atât Facultatea de Teologie Ortodaxă, cât şi Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Accident în centrul Clujului. O maşină de Poliţie, aflată în misiune, lovită din plin de un alt autoturism. Un poliţist a fost rănit. Vezi cine se mai afla în maşina Poliţiei FOTO VIDEO

Cel puţin trei persoane au fost rănite duminică la prânz într-un accident de circulaţie care a avut loc în Piaţa Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informaţii, o maşină de poliţie care se afla în misiune a fost lovită din plin de un autoturism Audi. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar şi o ambulanţă.