monitorulcj.ro Menu

Marș împotriva violenței contra femeilor, la Cluj

Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 15.00 în Piața Unirii, la Cluj va avea loc marșul „Împreună pentru siguranța femeilor!” în semn de solidaritate cu evenimentul organizat în Capitală în același timp dedicat prevenirii și combaterii violenței împotriva femeilor.

Miting Pro Familie și Marș LGBT în aceeași zi, la Cluj - FOTO

Sâmbătă, în Cluj-Napoca, au avut loc două evenimente care au avut în centru iubirea. În timp ce alții au manifestat pentru familia tradițională, alții au încercat să arate lumii că iubirea este iubire, indiferent de formele ei.

Marşul lunar al bicicliştilor clujeni are loc miercuri

O nouă ediţie a Marşului Bicicliştilor Clujeni va avea loc miercuri, 8 august 2018 la Cluj-Napoca. Întâlnirea participanţilor va fi în Piaţa Unirii, la ora 18:00. Marşul va dura circa o oră şi jumătate şi va străbate zona centrală şi pericentrală a Clujului şi cartierele Mărăşti şi Grigorescu.

Marşul lunar al bicicliştilor are loc joi

Joi, 19 iulie 2018, se va desfăşura la Cluj-Napoca, în organizarea Clubului de Cicloturism Napoca (CCN), sub egida Federaţiei Bicicliştilor din România (FBR), o nouă ediţie a Marşului Bicicliştilor Clujeni (a 130-a din seria lunară începută în septembrie 2007 în continuarea celei anuale începute de CCN în 1998).

Aproximativ 500 de persoane, la Marşul “Cluj Pride”

Al doilea marş al comunităţii LGBT a avut loc sâmbătă, la Cluj-Napoca, cu toate că autorităţile spuneau că vor interzice ca pe viitor să se mai desfășoare parade gay. Tot sâmbătă a avut loc şi mitingul pentru familie.