monitorulcj.ro Menu

FrieslandCampina România formează tehnicieni în sistem de școală duală (P)

FrieslandCampina România, producătorul brandului românesc Napolact și unul dintre cei mai mari operatori din industria de lactate lansează primul program de învățământ profesional dual, care vizează formarea de tineri profesioniști cu specializări tehnice în domeniul producției de lactate.

Brânza Brie, un nou produs al Fabricii de lactate Torockoi (P)

De peste 20 de ani Fabrica de produse lactate Torockoi din Colțești, județul Alba, răsfață românii cu delicioasele lor produse 100% naturale. Iar începând din 2019, clienții se pot bucura de Brânza de tip Brie, cu mucegai alb.

"Cornul şi laptele" 2017. Elevii vor primi lactate, fructe şi legume proaspete

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a anunţat că legislaţia noului program naţional pentru distribuţia laptelui, fructelor şi legumelor în şcolile şi grădiniţele din România este aproape finalizat, iar din 2017 elevii şi preşcolarii vor primi pachete de alimente mult mai diversificate.

Preţul lactatelor creşte din februarie. Vezi cu cât!

Producătorii care vând lapte în pieţe au de ales între a dispărea sau a scumpi marfa cu peste 20% din luna februarie, după ce normele europene care îi obligă să facă buletine lunare de analiză a laptelui şi care costă 180 de lei au intrat în vigoare, potrivit patronatului din domeniu.