monitorulcj.ro Menu

UPDATE: Cumnatul lui Victor Ponta, dus la DNA. Reacția premierului!

Procurorii DNA fac 14 percheziţii, marţi, în Bucureşti şi Ploieşti, la sediile mai multor societăţi comerciale, între care şi cea a surorii şi cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, precum şi la locuinţa acestora, într-un dosar privind infracţiuni de fraudare a fondurilor UE.

216,44 miliarde lei, bugetul României pentru 2014

Cheltuielile totale ale bugetului general consolidat al statului pentru 2014 au fost proiectate la 216,44 miliarde lei, fără a include asistența financiară din partea Uniunii Europene (UE) și a altor donatori, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

Scandal pe tema „miliardelor pentru romi”

În tot ciclul financiar bugetar al UE 2007 - 2013, pentru incluziunea socială, ceea ce nu înseamnă doar romi, România a avut la dispoziţie puţin peste 500 de milioane de euro, spune ministrul de Externe.

FOTO - Şomerii de la Mechel vor face clăpari la fabrica deschisă prin fonduri UE

Întreprinderea socială de la Câmpia Turzii va produce clăpari pentru un furnizor al brandului Salomon, a anunţat astăzi Daniel Don, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj în cadrul conferinţei de presă organizată cu ocazia unui eveniment dedicat selecţiei personalului pentru noua fabrică.