monitorulcj.ro Menu

Câinii din Cluj au propriul lor festival

Un festival dedicat câinilor, organizat pentru a susţine şi încuraja relaţia dintre oameni şi animalele lor de companie, va avea loc duminică în Parcul Arkhai din localitatea Vlaha, creat de artistul Erno Bartha, care a amplasat aici câteva sculpturi realizate din paie de dimensiuni monumentale.

Director festival: Untold nu se mută de la Cluj

Amploarea festivalului Untold şi veniturile de zeci de milioane de euro pe care le generează în comunitatea de la Cluj dau naştere în fiecare an la zvonuri privind viitorul evenimentului.

Încă o săptămână până la Untold. Tot ce trebuie să știi de la acces până la restricții de circulație

În doar 7 zile se deschid porțile tărâmului magic, Untold. Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Prodigy, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Tiesto, Steve Aoki dar și mulți alții vor urca pe cele 10 scene ale festivalului. În 2018 toți festivalierii au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte a procesului de check-in, câștigând astfel timp la intrarea în festival.

Azi începe MOX, unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii!

Aer liber, muzică bună, prieteni, nopți petrecute sub cerul înstelat, toate se pot găsi în cadrul unuia dintre cele mai așteptate festivaluri din județul Cluj. MOX (Music Outdoor Experience) îi așteaptă pe participanți cu „porțile” deschise în perioada 12-15 iulie, pentru 4 zile și 3 nopți de distracție la Valea Drăganului.

Moment emoționant în memoria lui Avicii la Neversea - FOTO

Peste 53.000 de fani din țară și din străinătate au participat în cea de-a doua zi la Neversea. Cei mai așteptati artiști din a doua seară au fost Aloe Blacc, vocea hitului „Wake me up” a legendarului Avicii, dar și Steve Angello, unul dintre cei trei membrii fondatori ai binecunoscutei trupe Swedish House Mafia.

Se închide circulaţia pe Aleea Stadion

Primăria Cluj-Napoca anunță închiderea circulației pe Aleea Stadion începând de astăzi, 6 iunie 2018, ora 00.00, până în data de 10 iunie, ora 23.00,.