monitorulcj.ro Menu

Un copil de zece ani şi o femeie, răniţi în urma unei explozii într-un apartament

Un copil de zece ani şi o femeie au fost răniţi, sâmbătă dimineaţă, în urma unei explozii care a distrus aproape în întregime un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Târgu Mureş, răniţii fiind preluaţi de echipajele medicale, alături de doi vecini, care au suferit atacuri de panică.

Doi copii s-au ELECTROCUTAT după ce s-au jucat pe un tren de marfă - VIDEO

Distracţie cu final dramatic pentru doi copii în vârstă de 12, respectiv 15 ani, din Dej. Cei doi s-au electrocutat după ce s-au urcat pe un tren staţionat în gara din localitate. Martorii au povestit că cei doi copii se jucau pe trenul de marfă iar la un moment dat în jurul orei 21.30 acesta a pornit.

Tânărul care s-a electrocutat la Turda, obligat să alerge printre vagoanele dezafectate

Elevul de 16 ani care s-a electrocutat luni dimineaţa se afla la ora de sport. El studiază la Liceul Liviu Rebreau din Turda, iar împreună cu alţi elevi îşi făceau antrenamentele obişnuite, fiind împărţiţi pe grupe de câte cinci elevi. Grupa care făcea antrenamente de rezistenţă a fost trimisă la alergat prin triajul CFR.

Joacă de copii cu urmări GRAVE: Un tânăr de 15 ani s-a ELECTROCUTAT la reţeaua de 27.000 de volţi în zona Baciu Triaj

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intervenit sâmbătă după amiaza în zona Baciu Triaj după ce un minor s-a electrocutat la reţeaua de 27.000 de volţi. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18.20. La faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD şi o ambulanţă. Minorul se juca alături de alţi copii în staţia CFR Baciu, iar la un moment dat s-a urcat pe un vagon dezafectat.