monitorulcj.ro Menu

PSD: DJ 150, distrugătorul de maşini pentru clujenii din Câmpia Turzii - Viişoara - Ceanu Mare - Frata – Mociu - VIDEO

Clujenii din Câmpia Turzii - Viişoara - Ceanu Mare - Frata – Mociu au ajuns la limita insuportabilului după ce reabilitarea impracticabilului drum judeţean DJ 150 este tărăgânată de mulţi ani, în paralel, cei din Consiliul Judeţean Cluj, în frunte cu Alin Tişe, promiţând anual reabilitarea acestuia, reclamă deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Modernizare de mântuială? Un drum judeţean din Cluj, unde Curtea de Conturi a găsit nereguli de 1,1 milioane lei, a luat-o la vale

După ce o porţiune din drumul judeţean DJ 107N Băişoara-Valea Ierii s-a surpat, iar o bandă de circulaţie a cedat, (n.red. Consiliul Judeţean plăteşte 90.000 de euro pentru lucrări de consolidare), a venit rândul unui alt drum judeţean să o ia la vale. Aici, în 2016, Curtea de Conturi a descoperit plăți nelegale în valoare de 1,1 milioane de lei făcute de Consiliul Judeţean unei firme de casă.

Reabilitarea drumurilor judeţene este inexistentă. Gilău-Mărişel, “modernizat” de trei ori de Tişe este, în realitate, “distrus”. VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, s-a lăudat în doi ani, de trei ori, că începe lucrările de modernizare la DJ 107 P, Gilău-Mărişel. “În realitate, drumul este complet distrus”, susţin oamenii din zonă. Mai mult, reamintim că o parte din DJ 109 N, Băişoara – Someşu Rece, s-a surpat.