monitorulcj.ro Menu

Prima zi de doliu național în memoria Regelui Mihai

În România este doliu naţional pentru trei zile, începând de astăzi, în memoria Regelui Mihai. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai este depus, de miercuri seară, la Palatul Regal, în Sala Tronului, unde va rămâne până sâmbătă, când va avea loc înmormântarea.

Ce înseamnă zilele de doliu naţional

Guvernul va aproba în ședința de miercuri o hotărâre privind stabilirea a trei zile de doliu național pentru decesul Regelui Mihai I, în 14, 15 și 16 decembrie.

Fost politician clujean își face imagine pe seama tragediei din clubul Colectiv

Un fost politician clujean, fost vicepreședinte al Tineretului Național Liberal, președinte al Consiliului de Administrație de la Clujana și fost director interimar al Societății "Paza și Protecție" de la Consiliul Județean Cluj, a organizat luni seară un protest în Piața Unirii față de ”Corupția ucide Colectiv!”.

Inundații în Bulgaria: 14 oameni, printre care și doi copii, au murit. Mai mulți turiști români au rămas blocați în Staţiunea Albena - FOTO

Guvernul bulgar a decretat zi de doliu naţional pentru data de 23 iunie după ce inundațiile din ultimele săptămâni din nord-estul țării au dus la moartea a 14 oameni, printre care şi doi copii. Puhoaiele au inundat staţiunile de pe coasta bulgară a Mării Negre printre care și Staţiunea Albena, unde sunt şi turişti români care au rpmas blocați aici.