monitorulcj.ro Menu

UPDATE: Bărbatul implicat în incendierea sediului PSD Cluj a fost reținut

Poliţiştii clujeni fac percheziţii, marţi dimineaţa, la domiciliul unui bărbat de 40 de ani bănuit că ar fi fost implicat în incidentul produs în noaptea de 22 spre 23 februarie când sediul PSD Cluj a fost atacat cu cocktailuri Molotov, iar pereţii au fost stropiţi cu benzină.

La Poliţia Cluj stau cel puţin două dosare penale pentru distrugere după incendiile de la Pata Rât

Poliţiştii clujeni s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru distrugere prin incendiere în cazul incendiul care a izbucnit miercuri seara pe rampa temporară de deşeuri a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rât. Şi în 2016 a fost deschis un dosar penal tot pentru distrugere, după un incendiu la aceeaşi rampă, pompierii luptându-se cu focul mai bine de 19 ore. Peste acest dosar s-a aşternut praful.

EXCLUSIV. Banchet care se putea termina tragic. Un tânăr băut a intrat cu mașina pe terasa Grand Hotel Italia. Reacția prietenilor, după ce un angajat a chemat poliția: "Ești o proastă! Îi cunosc pe patroni. Banii nu sunt o problemă"

Un incident deosebit de grav a avut loc în noaptea de luni spre marți la Grand Hotel Italia, acolo unde absolvenții Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu își serbau banchetul. Amețit bine de băutură și probabil vrând să impresioneze, un tânăr s-a urcat la volan și a condus mașina până pe terasa hotelului, care era plină de absolvenți de clasa a XII-a. Nu a rănit pe nimeni, dar când a dat să părăsească terasa a lovit tot ce a întâlnit în cale.