monitorulcj.ro Menu

Deputatul Emanuel Ungureanu aduce noi acuzaţii medicului Lucan

Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, unde a declarat că are dovezi care atestă faptul că medicul Mihai Lucan a făcut trafic cu organe la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Ungureanu va depune la DIICOT ”probe zdrobitoare ignorate de procurori timp de 15 ani”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook mai multe documente medicale ”ignorate de procurori timp de 15 ani” despre care susţine că pot proba faptul că la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca se făcea trafic de organe încă din 2001. Ungureanu vorbeşte despre ”o uriaşă afacere de corupţie în care au fost implicaţi oameni din structuri cheie ale statului român”.

Cazul traficanţilor de medicamente de la Cluj | 14 persoane bănuite că vindeau online pastile luate fără reţetă, cu complicitatea unor farmacişti, reţinute de procurori / Suma uriaşă obţinută prin circuitul infracţional

Procurorii DIICOT Cluj au reţinut 14 persoane bănuite că vindeau online medicamente luate fără reţetă, cu complicitatea unor farmacişti. Cele 14 persoane vor fi prezentate vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Captură uriașă la Cluj! Americanii au colaborat cu DIICOT pentru a opri o rețea de traficanți de medicamente

În această dimineață, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate a Poliției Române, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 47 de percheziții la membrii unei rețele infracționale, care ar fi câștigat, ilegal, prin trafic internațional de medicamente, aproximativ 55.000.000 de lei. Investigațiile pentru destructurarea grupării au fost desfășurate cu sprijinul autorităților americane DEA (Drug Enforcement Administration) – S.U.A..