monitorulcj.ro Menu

CJ Cluj, răspuns ironic pentru cei nemulţumiţi de modul cum s-a făcut deszăpezirea: Să se plângă la primării sau la Compania de Drumuri

Valul de frig le-a făcut probleme șoferilor în ultimele zile, drumurile fiind acoperite de polei şi zăpadă şi lăsate aşa fără ca cineva să intervină pentru a le deszăpezi. Nemulțumirile șoferilor au făcut înconjurul rețelelor sociale. Acum, Consiliul Judeţean le mai dă o “palmă” în batjocură conducătorilor auto.

Primarul Floreştiului recunoaşte că e cercetat pentru abuz în serviciu. Ce îi transmite Şulea preşedintelui PSD Cluj care i-a cerut demisia

Primarul comunei Floreşti Horia Şulea recunoaşte că pe numele său “și a altor 10-12 persoane” este în lucru la procurori o lucrare penală privind un posibil abuz în serviciu şi susţine că aceste fapte ar mai fi fost cercetate de DNA, “instituție care nu a constat absolut nici o ilegalitate”. Reamintim, ieri preşedintele PSD Cluj Horia Nasra i-a solicitat lui Horia Şulea demisia.

Nicio surpriză. Autorităţile locale şi judeţene dorm în papuci. Drumurile din Cluj sunt acoperite de zăpadă - VIDEO

Prima ninsoare adevărată din această iarnă a creat haos în multe zone din judeţul Cluj. În 24 de ore de ninsoare s-a acumulat multă zăpadă pe drumuri, iar în unele zone, pare că utilajele de deszăpezire au uitat să treacă. Furioşi, şoferii care au plecat totuşi la drum în ciuda avertizărilor meteorologilor, au luat cu asalt paginile de socializare.