monitorulcj.ro Menu

Restricții de circulație, vineri, în Piața Unirii

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație vineri, 22 martie, cu ocazia manifestărilor ce vor avea loc în cadrul "Ceremonialului de Depunere a Jurământului Militar".

Viitorii poliţişti au depus jurământul - FOTO

”Jur credinţă patriei mele România, jur să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii, jur să respect Constituţia, legile ţării şi regulamentele militare. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!” au rostit vineri, 6 noiembrie, la unison, 125 de tineri viitori polițiști.

EXCLUSIVITATE Cum l-au sfidat Claudiu Salanţă, Marina Raţiu, Diana Coman şi Ştefan Iliescu pe noul preşedinte al CJ Cluj, Mihai Seplecan - FOTO

În momentul depunerii jurământului de către Mihai Seplecan, moment solemn de altfel, la care toţi cei prezenţi s-au ridicat în picioare, membrii aparatului de specialitate din cadrul CJ Cluj, Mariana Raţiu, Claudiu Salanţă, Diana Coman, Rodica Gazsi şi Ştefan Iliescu au preferat să rămână aşezaţi pe scaune. Singurul care a avut intenţia să se ridice în picioare a fost Ştefan Iliescu, dar a fost imediat tras de mânecă de către Diana Coman să se aşeze, executând imediat.

Marinel Andro a revenit în Consiliul Judeţean Cluj

Marinel Andro (PDL) a fost validat miercuri ca şi consilier judeţean în locul devenit vacant ca urmare a demisiei consilierului judeţean El Hayes Arthur Roland. Acesta a mai fost consilier judeţean în perioada 2004-2008 şi în perioada 2009-2012. Marinel Andro este şeful Serviciului Pază din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca.