monitorulcj.ro Menu

ALIN TIȘE DUPĂ DIVORȚ: e bogat ca un nabab și are o mașină de june-prim

Președintele Consiliului Județean Cluj și-a postat pe site -ul instituției declarația de avere revizuită în urma divorțului de soția sa Camelia. La fel a procedat și cu cea de interese. Față de declarația precedentă, acum are acțiuni la trei firme și un Mercedes aproape nou.

Câştiga 1 milion de euro anual. CE AVERE IMPRESIONANTĂ are Mihai Lucan, cercetat pentru delapidarea Institutului de Urologie

Medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de peste 1 milion de euro. Procurorii DIICOT îl acuză pe cunoscutul urolog care i-a operat, printre alţii, pe Ion Iliescu, Emil Boc şi Alexandru Arşinel, de „căpuşarea" Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal, pe care l-a condus timp de aproape 10 ani, în favoarea clinicii private a familiei.

UPDATE Topul celor mai bogați consilieri locali din noul mandat

Noii consilieri locali clujeni care au ajuns în forul local în urma alegerilor din 5 iunie și-au publicat declarațiile de avere pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca. Unii dintre ei stau foarte bine la capitolul terenuri, case, bijuterii și mașini, în timp ce alții nu dețin nici măcar o proprietate.