monitorulcj.ro Menu

PSD își respectă programul: Euro la un nou maxim istoric!

Noua criză din sânul PSD, încheiată prin retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose și demisia acestuia din funcția de premier, a crescut temerile investitorilor în privința evoluției leului astfel că acesta s-a depreciat comparativ cu principalele valute, chiar dacă la nivel regional se înregistra o apreciere a monedelor emergente.

Campanie de donare de sânge la Cluj. Se caută 1000 de donatori în 5 zile

O nouă campanie de donare de sânge are loc între 8 şi 12 mai din cauza crizei de sânge cu care se confruntă Centrul Regional de Transfuzii. Săptămâna trecută, chirurgul Nadim Al Hajjar acorda un interviu ziarului Monitorul de Cluj în care spunea că “oamenii trebuie să conştientizeze cât de important, sănătos şi generos este să doneze sânge”.

Primăria Florești vrea rampă temporară de deșeuri

Reprezentanții Primăriei Florești, ai Gărzii și Agenției de Mediu, ai Poliției și Prefecturii Cluj s-au reunit marți, 2 august, pentru a găsi o soluție la criza gunoaielor din Florești.

Cât de puternic este fenomenul de radicalizare în România?

Radicalizarea unor poziţii privind anumite subiecte este o tendinţă în creştere la nivelul societăţii româneşti, iar părerile pro şi contra duc la un discurs tot mai aprins între indivizi. Cine sunt „ţapii ispăşitori” şi de unde au pornit problemele?

Grațielei Gavrilescu i s-a pus pata pe Patriciu Achimaș

Deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu îi solicită din nou demisia ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, pentru modul în care a gestionat situația copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.

Criză de vaccinuri la Cluj

Criza vaccinurilor din România se adânceşte. Peste 30 de mii de copii au rămas neimunizaţi împotriva unor boli care pot deveni grave, iar autorităţile încă nu au soluţii.