monitorulcj.ro Menu

BRAT cere sprijin guvernamental pentru presa de calitate, grav afectată de criza coronavirusului

Biroul Român de Audit Transmedia, organizația industriei de media și publicitate ce reprezintă peste 150 de companii din acest domeniu: editori de presă scrisă și online, difuzori de radio, agenții, regii și clienți de publicitate, a transmis Guvernului o propunere de măsuri care să limiteze efectele negative ale pandemiei de coronavirus asupra presei.

PSD își respectă programul: Euro la un nou maxim istoric!

Noua criză din sânul PSD, încheiată prin retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose și demisia acestuia din funcția de premier, a crescut temerile investitorilor în privința evoluției leului astfel că acesta s-a depreciat comparativ cu principalele valute, chiar dacă la nivel regional se înregistra o apreciere a monedelor emergente.

Campanie de donare de sânge la Cluj. Se caută 1000 de donatori în 5 zile

O nouă campanie de donare de sânge are loc între 8 şi 12 mai din cauza crizei de sânge cu care se confruntă Centrul Regional de Transfuzii. Săptămâna trecută, chirurgul Nadim Al Hajjar acorda un interviu ziarului Monitorul de Cluj în care spunea că “oamenii trebuie să conştientizeze cât de important, sănătos şi generos este să doneze sânge”.

Primăria Florești vrea rampă temporară de deșeuri

Reprezentanții Primăriei Florești, ai Gărzii și Agenției de Mediu, ai Poliției și Prefecturii Cluj s-au reunit marți, 2 august, pentru a găsi o soluție la criza gunoaielor din Florești.

Cât de puternic este fenomenul de radicalizare în România?

Radicalizarea unor poziţii privind anumite subiecte este o tendinţă în creştere la nivelul societăţii româneşti, iar părerile pro şi contra duc la un discurs tot mai aprins între indivizi. Cine sunt „ţapii ispăşitori” şi de unde au pornit problemele?

Grațielei Gavrilescu i s-a pus pata pe Patriciu Achimaș

Deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu îi solicită din nou demisia ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, pentru modul în care a gestionat situația copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.