monitorulcj.ro Menu

Terapii inovative pentru copiii cu nevoi speciale din Cluj

Peste 1000 de copii cu nevoi speciale de la şcolile din Cluj au beneficiat de terapii inovative în cadrul unui proiect european. În acest sens, pe lângă amenajarea unor camere de stimulare senzorială, copiii au luat parte şi la excursii sau au urmat cursuri de sănătate privind igiena personală.

Consiliul Județean și administratorii rampei de gunoi de la Pata Rât, AMENDAȚI de Garda de Mediu. Cum s-a încercat mușamalizarea incendiilor

În 2016, nu a fost weekend în care rampa de deșeuri temporară de la Pata Rât să nu se aprindă, intenționat sau nu, în încercarea de a reduce volumul gunoaielor depozitate. Potrivit Gărzii de Mediu Cluj, administratorii rampei de deșeuri de la Pata Rât au încercat să mușamalizeze de fiecare dată incendiile.

Consiliul Judeţean Cluj recunoaşte public că a MINŢIT. Contractul pentru închiderea Pata Rât a fost suplimentat în afara legii ?

După solicitări repetate de suplimentare a contractului pentru „închiderea ecologică” a gropii de gunoi de la Pata Rât şi la mai bine de un an de când aceasta trebuia închisă, Consiliul Judeţean a cedat şi a suplimentat valoarea contractului, deşi în urmă cu doi ani spunea că acesta nu va fi suplimentat şi că firmele participante la licitaţie trebuie să-şi asume diferenţele de cantităţi de la groapa de gunoi.