monitorulcj.ro Menu

Cât îi costă pe clujeni deplasările angajaților Consiliului Județean la târgurile de turism din Europa

Recent întorși de la Târgul de Turism de la Paris, angajații consiliului Județean Cluj se pregătesc să plece către o nouă destinație: Târgul de Turism de la Milano. Ca să se asigure că au cele mai bune condiții de transport și cazare, instituția nu se sfiește să scoată bani grei din buzunar să le asigure tot confortul: cazare în zona centrală și internet nelimitat și gratuit. Până și transportul public le este decontat.

CJ “închide” groapa de gunoi de la Pata Rât în fiecare lună...de 6 ani. Închiderea rampei de gunoi de la Pata Rât a ajuns o afacere de peste 8 milioane de euro

Clujeni, de câte ori nu aţi auzit din gura vrednicilor funcţionari din Consiliul Judeţean Cluj însărcinaţi cu finalizarea faimosului Centru de Deşeuri următoarea propoziţie: “Se închide rampa de gunoi de la Pata Rât”?. Nu numai că această rampă nu e închisă, deşi au trecut 6 ani de când acolo trebuia pus lacătul, dar în continuare se depozitează cantităţi considerabile de deşeuri sub ochii nepăsători ai autorităţilor.

Primarul de la Turda, Cristian Matei: "Consiliul Județean Cluj alocă sume unităților administrativ-teritoriale pe criterii politice!"

Primarul de la Turda Cristian Matei consideră că este “absolut incredibil” cum președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe a permis această metodă de alocare a fondurilor județului, “folosind banii publici pentru a-și arăta recunoștința pentru susținerea politică,fără să țină cont de proiectele, necesitațile sau oportunitățile administrative ale UAT-urilor”.

Consilierii judeţeni consfinţesc hoţia de la Centrul de Deşeuri. Cum a ajuns o ruină să coste peste 100 milioane de euro

Centrul de Deşeuri, în prezent o ruină, a ajuns să coste 101 milioane de euro. După falimente răsunătoare, licitaţii anulate, “lucrări malefice” şi bani publici sifonaţi pe construcţii imaginare, în 6 ani de zile valoarea investiţiei a crescut de mai bine de patru ori. Cum au dispărut şi încă dispar din buzunarele clujenilor milioane de euro fără ca nimeni să ia atitudine?

După 7 ani şi pierderi de milioane de euro, Consiliul Judeţean Cluj dă undă verde construirii unui nou parking la aeroport

Proiectul construirii unui parking suprateran în perimetrul Aeroportului Cluj revine în actualitate, după ce a fost abandonat 7 ani de zile. Inclusiv Curtea de Conturi a imputat Consiliului Judeţean (CJ) Cluj pierderi de 2,04 milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.