monitorulcj.ro Menu

Un nou festival rock la Cluj

Festivalul de muzică rock va avea loc în perioada 11-13 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Vor fi două zile de concerte cu Ștefan Bănică JR, Vama, RoadKillSoda, Phoenix, Vița de Vie și Semnal M care prefațează „unda de șoc” a lui Joe Satriani la Cluj-Napoca.

OFICIAL. Trupa Wu-Tang Clan nu mai vine la UNTOLD

Cu o săptămână înainte, organizatorii festivalului UNTOLD au anunţat că unul dintre headlineri nu va mai urca pe scenă. Este vorba de grupul hip-hop Wu-Tang Clan care nu va mai concerta la Cluj în cadrul UNTOLD. Organizatorii UNTOLD spun că managerul trupei este de negăsit. “Deşi l-am contactat zilnic telefonic sau prin email, pur si simplu nu a mai răspuns”, spun aceştia.

Celebrul chitarist Joe Satriani va concerta la Cluj

Chitaristul Joe Satriani revine în România unde va susține, pe 13 octombrie, un concert pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, alături de membrii trupei sale, în cadrul turneului european "The Shockwave Tour".

FOTO-VIDEO Mii de clujeni au luat cu asalt Piaţa Unirii pentru a sărbători Revelionul la -17 grade. Emil Boc a anunţat oficial concertele David Guetta şi Avicii la Cluj

Mii de clujeni au participat în noaptea de Revelion la evenimentele organizate de Primărie în Piaţa Unirii, ocazie cu care a început şi anul Capitalei Europene a Tineretului a Clujului. Primarul Emil Boc a urcat pe scena amenajată în Piața Unirii şi a numărat secundele până la începutul noului an, dar şi pentru a anunţa oficial concertele care vor avea loc anul acesta la Cluj-Napoca.