monitorulcj.ro Menu

Filme în premieră și cele mai apreciate producții ale ultimului an, la Comedy Cluj

Comedy Cluj 2016 aduce cel mai iubit film din Noua Zeelandă, cel mai bun film în viziunea FIPRESCI și cele mai îndrăznețe aventuri ale lui Daniel Radcliffe și Kate Winslet. Programul include filme în premieră, avanpremiere înainte lansării în cinematografe, dar și cele mai cunoscute producții românești ale ultimului an

Comedia ardelenească “Usturoi” a depăşit la încasări block-buster-ul american „The Revenant” cu Leonardo di Caprio - VIDEO

Comedia de lung metraj ”Usturoi”, primul film independent produs în Transilvania, a depășit încasările block-buster-ului american The Revenant la cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca (cel mai mare din țară) cu peste 300 de bilete vândute. Totalul spectatorilor plătitori se ridică la peste 2600, anunţă reprezentanţii cinematografului.

Cinci filme de neratat la Comedy Cluj

Pentru a veni în ajutorul spectatorilor care vor avea de ales dintr-un număr atât de mare de pelicule demne de vizionat, organizatorii Comedy Cluj 2015 recomandă cinci pelicule care nu trebuie ratate în perioada festivalului.

VIDEO O comedie de Oscar deschide TIFF 2015

“Wild Tales/ Relatos Salvajes”, nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun film străin, deschide cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai și 7 iunie 2015. Lider de box office în Argentina anul trecut, comedia neagră despre răzbunare va rula în Piața Unirii din Cluj-Napoca vineri, 29 mai, de la 20.45.