monitorulcj.ro Menu

Piedici în reabilitarea castelului Banffy de la Răscruci

Consiliul Judeţean Cluj anunţa cu surle şi trâmbiţe restaurarea din fonduri europene a Castelului Banffy din satul Răscruci. Până când ansamblul monument istoric va putea fi vizitat de turişti, mai trebuie trecut un hop: birocraţia sau etapa hârtiilor.

Veste bună pentru fanii muzicii electronice. Electric Castle începe mai devreme

Publicul Electric Castle câștigă, anul acesta, o zi în plus de distracție pe domeniul Castelului Bánffy, prin „Ziua Zero”. Va fi o zi de încălzire pentru fani și un prilej de repetiție generală pentru organizatori, cu o listă suplimentară de concerte față de line-up-ul deja anunțat.

Ziua Porților Deschise la Castelul Banffy din Răscruci

Consiliul Județean Cluj, împreună cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, organizează duminică, 17 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, Ziua Porților Deschise la Castelul Banffy din localitatea Răscruci, comuna Bonţida.

Organizatorii Electric Castle sar la gâtul autorităţilor: Fără infrastructură nu ne putem dezvolta. Nu e normal ca două autobuze să nu poată să treacă unul pe lângă altul

Organizatorii festivalului Electric Castle au prezentat joi o parte din surprizele de anul viitor, dar şi primul cap de afiş, trupa islandeză Sigur Ros. Directorul artistic al Electric Castle, Teodor Negrea, a declarat că la ediţia de anul viitor estimează un număr de 120.000 de participanţi, în total, în cele patru zile de festival, dar că acest număr nu va putea fi atins fără o infrastructură corespunzătoare.

Cine cântă la Electric Castle 2016 - VIDEO

Organizatorii Electric Castle au anunțat primul val de artiști confirmați pentru ediția a 4-a a festivalului, dar primele capete de afiș se lasă așteptate pentru luna decembrie. Primele 5000 de abonamente au fost epuizate, astăzi s-au pus în vânzare alte 3000 de abonamente la tarif early bird, de doar 219 lei.