monitorulcj.ro Menu

Planul pentru un Dezastru Urbanistic Generalizat. Arhitectul Şerban Ţigănaş despre “periferizarea Clujului” - GALERIE FOTO

Cluj-Napoca are, de aproape doi ani, Plan Urbanistic General nou, dar cu toate acestea se construieşte în continuare la fel de haotic. Încă apar blocuri între case, încă se construieşte pe terenuri care nu au infrastructură, încă există litigii legate de terenuri. Peste toate acestea, autorităţile locale se plâng că nu au terenuri să facă parcuri de joacă pentru copii, parkinguri de cartier, locuri de parcare etc.

Riscă să ajungă blocaţi pe propria stradă

Strada Mozart, cu intrare de pe Calea Turzii, este asfaltată doar pe jumătate, deşi clujenii care locuiesc pe această stradă au solicitat, autorităţilor locale, modernizarea străzii ani la rând.

BUNĂ ZIUA - La plimbare printre maşinile de mare tonaj

Clujenii din cartierul Bună Ziua sunt nemulţumiţi de faptul că traficul greu deşi a fost scos din oraş, pe strada cu acelaşi nume ca al cartierului circulă frecvent maşini de mare tonaj.

Cum comentează Emil Boc situația blocurilor turn de pe strada Măceșului

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, că este de partea locuitorilor de pe strada Măceșului care au dat în judecată Primăria după ce un dezvoltator imobiliar a primit autorizație pentru construirea a nouă blocuri de 5-10 etaje într-o zonă exclusiv cu case.