monitorulcj.ro Menu

Atac anonim la Buzoianu. Candidatul susţinut de PSD e acuzat de angajaţii Feleacu de prăduirea fabricii. Cui foloseşte? - VIDEO

Un mail anonim care conţine un film cu mărturiile a două foste angajate de la fabrica Feleacu dezvăluie modul în care Octavian Buzoianu, candidat la Primăria Cluj-Napoca, a distrus fabrica de-a lungul anilor şi cum şi-a bătut joc de angajaţi. În filmare, care este făcută într-o manieră foarte profesionistă, apar Lucia Lup, lider sindical al fostei fabrici Feleacu, şi Ibranyi Eva, o fostă angajată. Cui foloseşte această înregistrare şi de cine a fost “aruncată” în presă?

Seplecan candidează la Primăria Cluj-Napoca

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Mihai Seplecan a anunţat luni dimineaţă pe Facebook că va candida independent atât la Primăria Cluj-Napoca, cât și la Consiliul Local Cluj-Napoca.

Primarul turdean se gândește să candideze pentru al 4-lea mandat

Tudor Ştefănie a declarat presei turdene că va candida în 2016 pentru un nou mandat de primar, acesta fiind al patrulea mandat consecutiv. Dacă îşi va depune din nou candidatura, în acel an Ştefănie va împlini în 20 de ani lucraţi în executivul Primăriei Turda.