monitorulcj.ro Menu

Turdenii, atacați de haitele de câini vagabonzi

În cadrul ședinței de consiliu, liberalul Cristian Felezeu a declarat că în ultimele săptămâni s-au semnalat 60 de agresiuni ale haitelor de câini vagabonzi asupra oamenilor, în special în zona microraioanelor, dar și în preajma școlilor.

Câinii fără stăpân vor fi eutanasiaţi după 14 zile. Amendamentul a fost adoptat de Camera Deputaţilor

Amendamentul la Legea privind câinii fără stăpân care stabileşte un termen de 14 zile în care câinii sunt ţinuţi în adăposturi, după care, dacă nu sunt revendicaţi sau adoptaţi, să fie eutanasiaţi, a fost adoptat de plenul Camerei Deputaţilor, marţi, 10 septambrie. Acesta prevede şi faptul că edilii au posibilitatea să amâne eutanasierea.

Consilierii PDL DEMISIONEAZĂ din Consiliul General al Municipiului Bucureşti

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii acestui partid demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, el argumentând că PDL nu doreşte "să mai gireze incompetenţa administrativă" la nivelul Capitalei.

Peste 70 la sută dintre bucureşteni ar vota pentru eutanasierea maidanezilor

Aproape trei sferturi dintre bucureşteni ar vota la referendum pentru eutanasierea câinilor fără stăpâni, iar 54 la sută cred că aceasta este singura variantă pentru rezolvarea problemei, rezultă dintr-un sondaj de opinie, realizat joi de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES).