monitorulcj.ro Menu

Mihaela Miron, antreprenoarea care a făcut din tehnologie o pasiune: A fi femeie de afaceri de succes înseamnă să nu îți asumi roluri care nu te reprezintă

Absolventă a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca şi pasionată de tehnologie, Mihaela Miron a înfiinţat în urmă cu 20 de ani, alături de soţul ei, tipografia Impress. Cât de greu este să lucrezi într-un domeniu în care lucrurile se schimbă rapid și în care tehnologia evoluează constant, a dezvăluit pentru Monitorul de Cluj directorul departamentului comercial, Mihaela Miron, care spune că un prim pas spre succes este dat şi de faptul că lucrează cot la cot cu angajaţii săi. “Tipografia, până să fie o vocație, este întâi de toate o frumoasă artă”, spune Miron.

UBB Cluj susține Spherik Accelerator, un program de accelerare pentru startup-uri

Universitatea Babes-Bolyai și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, alături de Banca Transilvania și Liberty Technology Park, participă la proiectul inițiat de Asociația Spherik, Spherik Accelerator - program de accelerare pentru startup-uri adresat echipelor de antreprenori aflate în etapa de concepere a unei idei de business.