monitorulcj.ro Menu

Seară de dans şi Artă Dramatică, la Turnul Croitorilor

Şi în această lună, Centrul Cultural „Petre Ţuţea”, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”, invită publicul clujean – ca de obicei în ultima luni a lunii – pe 25 mai, începând cu ora 18:00 la ediția din Prier a proiectului „Seară de Dans și Artă Dramatică” (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” situat pe strada Baba Novac, la numărul 35.

Seară de dans și artă dramatică la Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean luni, 27 aprilie 2015, începând cu ora 18.00 la ediția din Prier a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Clujenii sunt invitaţi la o seară de dans și artă dramatică la Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean luni, 30 martie 2015, începând cu ora 18.00 la ediția din Mărțisor a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Seară de dans și artă dramatică în Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea invită publicul clujean luni, 23 februarie 2015, începând cu ora 18:00, să participe la ediția din Făurar a proiectului „Seară de Dans și Artă Dramatică” (SeDAD) ce va avea loc în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Seară de Dans și Artă Dramatică la Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean luni, pe 27 octombrie 2014, începând cu ora 18.00 la ediția din Brumărel a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Seară de Dans și Artă Dramatică la Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia, invită publicul clujean, pe 26 mai 2014, începând cu ora 18.00 la ediția din Florar a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD) ce se desfășoară în Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Seară de dans și artă dramatică în Bastionul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca, şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia invită publicul clujean la ediția din Prier a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD).

Seară de dans și artă dramatică în Turnul Croitorilor

Centrul Cultural Petre Ţuţea, în parteneriat cu Municipiul Cluj-Napoca, şi Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia invită publicul clujean pe 31 martie 2014, începând cu ora 18.00 la ediția din Mărțișor a proiectului Seară de Dans și Artă Dramatică (SeDAD).