monitorulcj.ro Menu

Țara vrea ostași. Vezi dacă ȘI TU EȘTI CHEMAT SUB ARME!

Legea privind Statutul rezerviştilor voluntari a intrat în vigoare în prima zi a noului an, 2017, urmând ca normele de aplicare a legii să fie emise în termen de cel mult 90 de zile, după care Ministerul Apărării Naţionale (MApN) va încheia contracte cu aproximativ 2.900 de rezervişti voluntari, scrie Gândul.

Dragonii Transilvani, umiliţi de camarazii lor

Mersul lucrurilor în cadrul Armatei Române pare să nu se schimbe prea curând, atâta vreme cât la conducere se află oameni a caror singură preocupare este aceea de a se mândri cu performanţele celor care muncesc cu adevarat.

EXERCIŢIU MILITAR de amploare în România

Un exerciţiu militar de amploare s-a desfăşurat, luni, în zona localităţilor arădene Mândruloc şi Frumuşeni, la eveniment fiind prezenţi ministrul Apărării, Mircea Duşa, şi ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.

Duşa cere reintroducerea stagiului militar, însă tinerii nici nu vor să audă. Metodele inedite prin care se FENTA armata: De la tăierea degetului până la simularea nebuniei

Mircea Duşa a făcut un anunţ foarte important şi a spus că este nevoie de reintroducerea stadiului militar pe bază de voluntariat. Ministrul Apărării a declarat că este urgentă trecerea legii prin Parlament. Tinerii români care nu îşi doreau să facă stagiul militar se foloseau de fel de fel de metode pentru a evita haina militară.