monitorulcj.ro Menu

Cu elevii la psiholog. Prea multe probleme pentru copii?

Elevii clujeni ar putea fi obligaţi lunar să meargă la un control psihologic de rutină. Măsura, însă, nu este văzută cu ochi buni nici de psihologi, nici de studenţi ori de reprezentanţii societăţii civile.

Studenţii sunt nemulţumiţi de măsurile pentru combaterea fenomenului plagiatului

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) transmite, marţi, că este dezamăgită de modul în care Parlamentul României şi mai multe universităţi tratează subiectul studiilor doctorale şi a plagiatelor din domeniu şi subliniază că este nevoie de măsuri şi reacţii ferme.

Studenţii le cer candidaţilor la preşedinţie motive pentru a ieşi la vot

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a trimis marţi o scrisoare deschisă prin care le cere celor 14 candidați la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie să își spună opinia despre sistemul educațional și problemele cu care se confruntă tinerii din România.

Studenții se plâng de taxele mari din noul an universitar

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a dat publicității luni un studiu în care prezintă valorile celor mai importante taxe pe care studenții sunt nevoiți să le plătească în 21 de universități din țară, atrăgând atenția că acestea cresc de la un an la altul și că multe dintre ele sunt nejustificate, la limita legii sau chiar ilegale.