monitorulcj.ro Menu

Amenzi usturătoare pentru şoferii nesimţiţi

Peste 1000 de şoferi au fost amendaţi după ce au parcat în sensuri giratorii, pe trecerile de pietoni sau în staţiile CTP. Nici cei care au parcat pe trotuar nu au scăpat de ochii poliţiştilor locali.

Amenzi record date de poliţiştii clujeni, în doar câteva ore VIDEO

Peste 200 de poliţişti clujeni au participat vineri în Cluj-Napoca la o amplă acţiune de prevenire şi combatere a infracţionalitatăţii stradale şi a comerţului ilicit. Poliţiştii au avut „în vizor”şi abaterile rutiere şi transportul ilegal de mărfuri.

Şoferii clujeni, amendați de poliţia locală

Poliţiştii locali din cadrul serviciului Control trafic rutier şi serviciul Siguranţă Publică, au desfăşurat joi, 07 februarie 2014, o acţiune de verificare privind oprirea sau staţionarea şi parcarea autovehiculelor pe raza municipiului Cluj-Napoca. Au fost aplicate, în toatal 109 amenzi în valoare totală de 24.800 lei.

Comercianţii clujeni, verificaţi de Primărie

Poliţiştii locali clujeni au desfăşurat, în perioada 28.01.2014 - 06.02.2014, o serie de acţiuni de verificare a activităţii de comerţ stradal precum şi a activităţii desfăşurate în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Razii la firmele clujene de prelucrare a lemnului

Poliţiştii clujeni au afectuat, zilele trecute, mai multe controale pe domeniul silvic, referitore la recoltarea, transportul şi comercializarea lemului. În urma raziilor au fost aplicate două amenizi în valoare de 9.000 lei şi au fost confiscaţi aproximativ 70 mc de cherestea în valoare de aproximativ 31.000 lei.

Ploaie de amenzi, în acest weekend la Cluj

Poliţiştii clujeni au desfăşurat mai multe acţiuni în perioada 10-11 ianuarie pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Cluj.